Repositoris de webs- El teu escriptori virtual


Repositoris de webs- El teu escriptori virtual


Us heu preguntat alguna vegada quines són les eines que podem utilitzar per a conservar la nostra bilbiografia del TDR?


Us en proposem algunes que esperem que us siguin d'utilitat. Totes elles disposen de manuals i tutorials als que podeu accedir amb facilitat. En tenim moltes més, poc a poc us les anirem mostrant.

#tdr, #comtederius, #batxilletar, #treballderecerca, #tdrcomtederius #tdrpeçaapeçca, Comte de Rius, Respositoris web, Escriptoris virtuals, Bibliografia
És una eina molt útil per a ordenar totes les publicacions que realitzen diàriament les persones i pàgines web que seguim a Internet i les diferents xarxes socials. Així, en un únic lloc podem tenir tota aquesta informació que ens interessa i mostrar-ràpidament a través dels seus titulars. El resultat és un atractiu diari on-line on apareixen diferents seccions creades automàticament i els continguts dividits i organitzats en categories. Existeix l'opció de fer-ho públic o tenir un diari en privat.  En la imatge adjunta, pots veure un diari creat des d'un intstitut sobre investigació. 

Et recomanem la lectura de ¿QUÉ ES Y CÓMO FUNCIONA PAPER.LI?. Article publicat el  16 noviembre, 2016 , per Mercedes Martínez a la Web POSTEDIN. Disponible a : http://www.postedin.com/2016/11/16/que-es-y-como-funciona-paper-li/ 


Symbaloo és un repositori d'informació. Un escriptori en línia, al qual podem tenir accés des de qualsevol ordinador, telèfon mòbil o tauleta amb connexió a Internet, sense necessitat d'instal·lar res, amb només accedir al web de Symbaloo. Realment és una eina que és molt útil per al trebal de recerca, però també per als blogs d'aula, esl treballs en grup, o per emmagatzemar aquella informació web que ens interessi. 

#tdr, #comtederius, #batxilletar, #treballderecerca, #tdrcomtederius #tdrpeçaapeçca, Comte de Rius, Respositoris web, Escriptoris virtuals, BibliografiaServeix per a organitzar les pàgines web que t'han interessat en un tauler molt visual i seguir les novetats de les webs de forma molt ràpida, i organitzar la teva informació per temàtiques en cada pestanya. Existeix la versió educativa i la comercial.

Si en vols saber més, visita la Web de Symbaloo.edu, o pots fer una lectura ràpida de l'article de José Lloveres, publicat el 9 d'agost de 2014, a la web The Flipped Classroom: Symbaloo, un escritorio online con múltiples usos educativos. Disponible a : http://www.theflippedclassroom.es/symbaloo-un-escritorio-online-con-multiples-usos-educativos/



MANUAL DE PAPER.LI


Et deixem una bona presentació de les potencialitats de PAPER.LI com a eina per a emmagatzemar, i si vols compartir les publicacins, articles, opinions o webs que has consultat en el teu Treball de Recerca.



Manual de paper.li (agosto 2.015 ) de eLMformacion



Manual de SYMBALOO

Et deixem una  presentació de les potencialitats de SYMBALOO com a eina per a emmagatzemar, i si vols compartir les publicacins, articles, opinions o webs que has consultat en el teu Treball de Recerca.


Symbaloo de TICmisericordia




#tdr, #comtederius, #batxilletar, #treballderecerca, #tdrcomtederius #tdrpeçaapeçca, Comte de Rius, Respositoris web, Escriptoris virtuals, Bibliografia

#tdr, #comtederius, #batxilletar, #treballderecerca, #tdrcomtederius #tdrpeçaapeçca, Comte de Rius, una Selfie

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Reflexionar per reconduir

TDR ADJUNTANT LES PECES D'UN PUZLE

D'una Selfie a un tema